Helena_Strand.png

I den 240 kvm "stora" lilla anläggningen på Sandvaktaregatan i Åhus hittar du mig och instruktörerna Mikael Kjellberg (min sambo), Heidi Winqvist, Alexandra Björk, Viktoria Andersson, Cecilia Johannesson och Lisa Wagermark.

TEAMET

Att våga följa sina drömmar och prova mina vingar är något jag verkligen försöker leva efter. Efter att ha arbetat i friskvårdsbranschen på olika sätt i över 10 år växte drömmen om att starta en egen studio i lite mindre och personligare format. Move 360° slog upp portarna 26/4 2019 och är en plats där du känner dig välkommen och omhändertagen. I vårt stressade samhälle möter vi allt fler som gått vilse både när det gäller att hitta tid, ork och lust till att träna. Men även en hel del som vill, orkar och har lust men som tycker att det är svårt att veta vad som är bra för dem och hur de ska göra för att nå hållbar hälsa eller andra specifika mål. 

Teamet.jpg

På Move 360° är Hållbar Hälsa en röd tråd genom hela verksamheten. För oss är det viktigt att träningen är rolig och energigivande men också att den ger resultat och är kvalitetssäkrad. Vi hjälper dig att hitta rätt oavsett vilken nivå du befinner dig på. Vi har träning som passar alla! 

Vår vision

”Att på ett personligt sätt inspirera och hjälpa människor att uppnå den bästa versionen av sig själv.”

Mikael Kjellberg (2).jpeg

Mikael Kjellberg

Mikael är en glad och charmig kille som har nära till skratt. På hans pass är det bra tryck, medryckande musik och oftast rejält hög puls. "Micke" är oerhört spänstig, snabb och uthållig vilket sporrar deltagarna att ta i lite extra.

Han har lätt för att skämta vilket gör att klasserna blir roliga trots att det är jobbigt. Teamkänslan är något Micke är bra på att få fram på sina klasser vilket gör att alla känner att de jobbar tillsammans på golvet och alla utmanar sig att ta steg framåt oavsett utgångsläge.

Du möter Micke på Tabata och cirkelfys.

Alexandra Björk

Alexandra är ett energiknippe av sällan skådat slag. Hon har en förmåga att peppa och se alla. Under hennes klasser har du ett leende på läpparna hela passet. "Alex" får dig att gå från passet gladare, starkare och med ett sug att komma tillbaka. Pedagogisk, tydlig och stark är ytterligare några av hennes egenskaper. Du möter henne på Indoor walking/styrka.

Alexandra Björk.jpeg
Heidi Winqvist.jpeg

Heidi Winqvist

Heidi är varm, välkomnande och har ett hjärta av guld. Du känner dig alltid väl omhändertagen på hennes pass. Med sin långa erfarenhet i branschen och sin PT-utbildning i bagaget har hon stor erfarenhet av träning vilket gör att hennes pass alltid är väl genomtänkta och övningarna är roliga och utmanande för hela kroppen. Själv är hon vig och smidig som en katt. Vilket inspirerar deltagarna att våga utmana kroppen. Du träffar henne på cirkelfys och Move Styrka.

Viktoria Andersson

Träning har alltid varit och är en stor del i Viktorias liv. "Vickan" är en snäll, omtänksam och ärlig person. Hennes pass är genomtänkta, har peppande musik och ett tydligt upplägg. Hon bryr sig om att alla ska ha det bra innan, under och efter passet och är mån om att lyssna på deltagarna. Du träffar "Vickan" på Indoor Walking/styrka.

Cecilia Johannesson_Ny_Liten.jpg

Cecilia Johannesson

“Cia” är väldigt mån om dig och att du ska få en bra upplevelse så fort du stiger innanför dörren på Move. Hon är väl förberedd och glänser på den röda Procedosmattan. Hon är som klippt och skuren för konceptet P.e.one. Hon är grym på att peppa andra och visar både prov på styrka och smidighet på mattan. Du träffar henne på P.e.one.

Lisa Wagermark

Lisa vill att alla ska vara glada, trötta och nöjda efter passet vilket gör att hon lägger hela sin själ i att sätta ihop musik och övningar som blir en perfekt kombo. Du kan även vara säker på att hon delar med sig av sin sprudlande energi och att du kommer vilja sjunga med i några refränger under passet.

Lisa Wagermark_ny_Liten.jpg