Personlig träning

För dig som vill ha variation i din träning, kontinuerlig uppföljning och utvärdering av ditt upplägg samt hjälp att hålla motivationen uppe, så är träning med PT (personlig tränare) en bra investering. Många undrar vad skillnaden är med att träna själv eller med personlig tränare. Studier visar att du tar i 30 % mer när du tränar med PT. Du har alltså, förutom lyxen att någon annan gör ditt upplägg, kollar din teknik och planerar din träning, 30% större chans att lyckas med dina uppsatta mål.

Du kan välja att träna enskilt, i par eller PT-grupp.

PT-individuellt

Du väljer tider som passar dig och har min fulla uppmärksamhet under hela träningspasset. Upplägget är utformat efter dina behov, mål, önskemål och dagsform.

PRIS 4500:- för 10 ggr (45 min)

PT-kompis
Du tränar tillsammans med en vän, partner, kollega, barn... Ni peppar varandra och delar min uppmärksamhet men får era individuella upplägg utifrån behov.

PRIS 3000:/pers för 10 ggr (45 min).

young-woman-2699780_1920.jpg

PT-grupp

Du tränar tillsammans i en grupp på max 6 pers. Jag har koll på era styrkor och eventuella svagheter och anpassar träningen utifrån allas individuella behov. Ni delar min uppmärksamhet men får i gengäld mycket pepp och glädje från de andra i gruppen.

PRIS 2500:- för 10 ggr  alt. 1500:- för 5 ggr (45 min)