move 360°

träningsresor

Orden energi, glädje och gemenskap har funnits med sedan första resan 2013. Varje resa blir unik även om grundidén är densamma. Jag förvånas varje gång över magin vi skapar, det låter klyschigt men alla som varit med vet att det är sant. Alla är välkomna, alla kan vara med, och alla vill åka igen.

Planerade resor 2021

Höstens träningsresa till Åkulla Outdoor Resort blev väldigt lyckad vilket gör att vi nu planerat in fyra resor dit under 2021.

Planerade datum 5-9 maj, 26-30 maj, 15-19 september och 6-10 oktober.

Åkulla Outdoor resort öppnade januari 2020, de nya ägarna tog över Åkulla fritiluftsgård, som funnits i många år,  renoverade och byggde till en hotellbyggnad soch en Yoga/konferenssalen med utsikt över sjön.

Omgivningarna är perfekta för uteträning med alla möjligheter. Det finns bastu inne samt bastuflotte i sjön.

Aktiviteter sträcker sig över större delen av dagarna men självklart är det precis som vanligt upp till var och en hur mycket man vill vara med. Vi startar ons kväll och avslutar sön efter lunch.

Programmet kommer att innehålla bl.a: Yoga, Vandring, Löpning, Cirkelfys, Tabata, Corepass, Bootcamp, 3:d träning (P.e.one), Föreläsningar, Dans, Mästarnas mästare 2.0 och cykling för de som vill (egen cykel medtages).

Boende

Det finns olika alternativ på boende vilket gör att priset skiljer sig lite beroende på vad du väljer. Både sporthotellet och Bed & Breakfast ligger inom samma tak men i två olika flyglar. Mellan dessa ligger storstugan, matsal, konferensrum, café och sportstuga. Vi kommer att hyra hela anläggningen så på kvällarna är det här vi kommer att hänga. Här finns möjligheter att spela pingis, sällskapsspel, mysa framför brasan, ta en öl, snacka, titta på TV m.m. Finstassen kan vi lämna hemma då miljön inbjuder till myskläder.

Sporthotell (nybyggt)

4-bäddsrum med sjöutsikt (en dubbelsäng 160cm bredd + nedfällbar våningssäng 80 cm 190 längd). Rummen är inte så stora men väldigt fräscha och alldeles nybyggda. Går att bo 2-4 pers i dessa rummen. Dubbelrum med utsikt mot gården.

Ekonomirum

Ett lite enklare och billigare alternativ med toalett på rummet med dusch i korridor eller i omklädningsrummen i källaren. Finns som enkelrum eller dubbelrum.

PAKETPRISER

Priserna (se nedan) varierar beroende på vilket boendeval du gör. Det finns begränsat antal rum av de olika kategorierna så det är först till kvarn gäller!

I paketet ingår: Träning, föreläsningar, 4 x övernattning, wi-fi, 4 x frukost, 4 x lunch, 4 x middag (lördag kväll 2-rätters) sjöbastu, vanlig bastu, goodiebag.

Sporthotell

Rum med sjöutsikt:

3-4 pers som delar rum          5750:-/pers

2 pers som delar rum              6350:-/pers

Dubbelrum med gårdsutsikt:

2 pers som delar rum               5650 :-/pers

Bed & Breakfast

Enkelrum                                    5750:-/pers

Dubbelrum                                  5350:-/pers

Trebäddsrum (två rum)              5050:-/pers

Nu hoppas vi såklart att just DU vill följa med på någon av resorna. Bokning sker på mail till helenaholckclausen@gmail.com