move 360°

träningsresor

Orden energi, glädje och gemenskap har funnits med sedan första resan 2013. Varje resa blir unik även om grundidén är densamma. Jag förvånas varje gång över magin vi skapar, det låter klyschigt men alla som varit med vet att det är sant. Alla är välkomna, alla kan vara med, och alla vill åka igen.

Planerade resor 2022

Vi fortsätter att arrangera våra populära resor till Åkulla Outdoor Resort. Vi har i dagsläget fyra inplanerade resor under 2022. 

Åkulla Outdoor resort öppnade januari 2020, de nya ägarna tog över Åkulla fritiluftsgård, som funnits i många år,  renoverade och byggde till en hotellbyggnad och en Yoga/konferenssalen med utsikt över sjön.

Omgivningarna är perfekta för uteträning med alla möjligheter. Det finns bastu inne samt bastuflotte i sjön.

Aktiviteter sträcker sig över större delen av dagarna men självklart är det precis som vanligt upp till var och en hur mycket man vill vara med. 

Programmen är varierande och kan innehålla bl.a: Yoga, Vandring, Löpning, Cirkelfys, Tabata, Corepass, Bootcamp, 3:d träning, Föreläsningar, Dans, Mästarnas mästare 2.0 och cykling för de som vill (egen cykel medtages).

Boende

Det finns olika alternativ på boende vilket gör att priset skiljer sig lite beroende på vad du väljer. Både sporthotellet och Ekonomirummen ligger inom samma tak men i två olika flyglar. Mellan dessa ligger storstugan, matsal, konferensrum, café och sportstuga. I sportstugan finns möjlighet att spela pingis, sällskapsspel, mysa framför brasan, ta en öl, snacka, titta på TV m.m. Finstassen kan vi lämna hemma då miljön inbjuder till myskläder.

Sporthotell (nybyggt)

Dubbelrum med utsikt mot gården med sjöutsikt. Sjörummen är större och har möjlighet att ta 4 pers (en dubbelsäng 160cm bredd + nedfällbar våningssäng 80 cm 190 längd). Rummen är inte så stora men väldigt fräscha och alldeles nybyggda. 

20200920_111821.jpg

Ekonomirum

Ett lite enklare och billigare alternativ, finns dubbelrum och enkelrum. Enkelrummen har toalett på rummet med dusch i korridor eller i omklädningsrummen i källaren. I dubbelrummen finns toalett och dusch på rummet. 

PAKETPRISER

Priserna (se nedan) varierar beroende på vilket boendeval du gör. Det finns begränsat antal rum av de olika kategorierna så det är först till kvarn gäller!

I paketet (långhelg) ingår: Träning, föreläsningar, 4 x övernattning, wi-fi, 4 x frukost, 4 x lunch, 4 x middag (lördag kväll 2-rätters) sjöbastu, vanlig bastu, goodiebag. (i helg och seniorpaketen ingår allt ovan men x 2 istället)

Priser Åkulla 2022

HELG i mars fre-sön 18-20/3

 • Enkel ekonomi - Pris 4300:-

 • Dubbel ekonomi - Pris 3900:-*

 • Dubbel hotell gård - Pris 4000:-*

 • Dubbel hotell sjö - Pris 4400:-*

* enkelrumstillägg 500:-/natt

SENIORRESA mån-ons 16-18/5

 • Enkel ekonomi - Pris 4100:-

 • Dubbel ekonomi - Pris 3500:-*

 • Dubbel hotell gård - Pris 3750:-*

 • Dubbel hotell sjö - Pris 4250:-*

* enkelrumstillägg 500:-/natt

LÅNGHELG ons-sön 18-22/5 och 7-11/9

 • Enkel ekonomi - Pris 5950:-

 • Dubbel ekonomi - Pris 5550:-*

 • Dubbel hotell gård - Pris 5800:-*

 • Dubbel hotell sjö - Pris 6550:-*

* enkelrumstillägg 500:-/natt

Nu hoppas vi såklart att just DU vill följa med på någon av resorna. Bokning sker på mail till helenaholckclausen@gmail.com