Move 360° 

Mamma

För dig som nyligen fått barn eller är gravid är Move Mamma ett smart val. Du träffar andra mammor som befinner sig i samma situation och ni inspirerar och stöttar varandra. Du träffar även mig (Helena) för enskild konsultation innan du drar igång så din träning blir anpassad efter din kropp och dina behov. Det tar tid för kroppen att återhämta sig efter en graviditet och förlossning så det gäller att skynda långsamt. Du kan ha barnet med när du tränar så du behöver inte barnvakt. Om du är nyförlöst är det bra om du varit på efterkontroll.

Jag rekommenderar alla att gå hela grundkursen (läs nedan) men det går att välja att bara gå träningstillfällena.

Grundkurs MammaMage

-Detta ingår

Föreläsning ”Ta tillbaka din kropp” – Att bli mamma innebär stora förändringar både i kropp och själ. Det lilla livet som växt i din mage och är det bästa som finns har på vägen orsakat din kropp mycket stryk under graviditet, förlossning, bärande, vakna nätter m.m. Föreläsningen ”Ta tillbaka din kropp” handlar om just detta och ger dig styrka, självförtroende och energi att våga prioritera dig själv, din kropp och ditt mående. Om inte du som mamma mår bra, är stark och har ork, hur ska du orka ta hand om andra runtomkring dig. (värde 200:- )

Individuell konsultation 45+20 min
Vid första träffen går vi igenom din träningsbakgrund, graviditet och förlossning. Vi undersöker eventuell diastas (magmuskeldelning) och testar magmuskelfunktion (60 min). Om du vill gör vi även en Inbodyscanning. Det ingår även en individuell uppföljning efter kursen (30min) då vi ser vad som hänt under veckorna du tränat. (värde 500:- )

pexels-gustavo-fring-3984370.jpg

Praktiska övningar att göra hemma

Jag hjälper dig att hitta enkla övningar att göra hemma utifrån det din kropp behöver.

Träning i grupp

I kursen ingår 8 ggr träning i grupp. Här anpassas övningarna efter deltagarna och oavsett om du är relativt nyförlöst eller varit mamma lite längre så går det bra att vara med. Jag rekommenderar att du varit på efterkontroll hos barnmorskan innan du sätter igång.  (1000:- ).

Pris hela kursen:

1600:- (går att delbetala)

Pris endast träning: 1000:-

Nästa kursstart tors 29/9 kl 10:30