medlemskap

Så här går det till

Vi fungerar väldigt olika när det gäller träning, därför är det viktigt att vi hittar det som passar bäst för just dig. Oavsett vilket av paket du väljer så utgår vi alltid ifrån Startpaketet "Move Intro".

 

Detta för att jag vill säkerhetsställa din träning så mycket som möjligt innan du börjar hos oss men också för att du ska kunna följa resultatet av det du investera i din hälsa.

 

MOVE INTRO   - 790:-

Första träffen tar ca 60 min och ligger till grund för din fortsatta träning. Det ingår även en uppföljning på ca 30 min.

MOVE BAS (12 mån)  - 450:-/mån  390:- (senior)

Här ingår alla pass inne och ute samt egenträning från 06-22 varje dag. Du kan betala per månad eller allt på en gång. Du binder upp dig 12 månader.

MOVE BAS (minst 3 mån)  - 580:-/mån 

Samma som basmedlemskapet men du väljer själv hur många månader du vill köra. Minst antal är 3 mån. Du har ingen bindningstid efter 3 mån.

MOVE BAS SENIOR (12 mån) - 390:-/mån

MOVE LYX (minst 6 mån) - 680:-/mån

Är ett medlemskap för dig som vill ha det där lilla extra för att känna att din träning leder dit du vill. Du vill helt enkelt ha koll på din hälsoinvestering. Helena stöttar dig och du ha 20 min egentid med henne varje månad. Du väljer att använda tiden för uppföljning, fortsättning, kostrådgivning eller varför inte för att ta en rejäl genomkörare av ett kort intensivt träningspass. 

 

ALLT DETTA INGÅR:

- Alla pass inne och ute

- Egenträning 06-22

- 20 min konsultation/mån

- Träningsprogram/upplägg

- Fria vägningar på Inbody 270

- Eget pulsbälte

KLIPPKORT - pass eller gym

10 - KLIPP  1300:-

sport-2262083_1920.jpg